Contact

Zakelijk strateeg

Een conflict in relationele sferen of op werk? Ook dit wordt alleen samen opgelost. We bieden zorgvuldige coaching en zoeken samen naar een oplossing.

Ondersteuning in het bedrijfsleven

In de snel veranderende wereld van het bedrijfsleven is het belangrijk om flexibel te blijven en goed om te gaan met nieuwe uitdagingen. Als ervaren coach ondersteun ik leiders, teams en organisaties bij het benutten van hun volledige potentieel, zelfs in de meest dynamische omgevingen. 

Samen werken we aan het ontwikkelen van strategieën, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden en het creëren van een cultuur van samenwerking en innovatie. Met deze aanpak help ik jouw organisatie om succesvol te gedijen in de zakelijke wereld.

zakelijke begeleiding

Waarmee kan ik je helpen?

Professionele coaching

Heb je als ondernemer, als bedrijf/organisatie of als team behoefte aan persoonlijke begeleiding om professionele doelen te bereiken? Als zakelijke strateeg help ik graag bij het vinden van de juiste balans, het versterken van vaardigheden of het succesvol reïntegreren na bijvoorbeeld een periode van afwezigheid. Samen werken we aan persoonlijke ontwikkeling, zodat je met vertrouwen en voldoening kunt groeien in jouw carrière.

Projecten

Heeft jouw organisatie tijdelijk extra expertise nodig om verder te komen? Ik sta klaar om bij te springen. Met mijn jarenlange ervaring en flexibele aanpak kan ik snel inspelen op de behoeften van jouw bedrijf, organisatie of team.

Opstellingen

Wil je de dynamiek binnen jouw team of bedrijf verhelderen? Met behulp van opstellingen kunnen we situaties inzichtelijk maken. Zo wordt er samen gewerkt aan het creëren van een harmonieuze en effectieve werkomgeving, waarin iedereen optimaal kan presteren.

de voordelen

Waarom Alleen Samen?

Persoonlijk
maatwerk

Goede
balans

Jarenlange
ervaring

Gewaardeerd
bedrijf

Met de aanpak en ervaring van Alleen Samen helpen wij jouw organisatie graag om succesvol te gedijen in de zakelijke wereld

wat mensen zeggen

Ervaringen

Iris

Bianca van Alleen Samen heeft mijn leven echt veranderd. Haar op maat gemaakte coaching heeft me geholpen diepgewortelde blokkades te overwinnen en mijn zelfvertrouwen te herwinnen. Dankzij haar begeleiding ben ik nu beter uitgerust om uitdagingen aan te gaan, vooral op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Aanrader!

Gerda

Bianca haar warme aanpak en inzichten hebben me geholpen om mijn gedachten te herstructureren en nieuwe perspectieven te ontwikkelen. Haar passie en kennis straalt door in elke sessie. Ik ben erg dankbaar dat ik haar als coach heb gevonden. Als je op zoek bent naar iemand die echt met je mee denkt en je wil zien groeien, moet je bij Bianca zijn!