Contact

wie we zijn

Over ons

Alleen Samen helpt graag met persoonlijke en relationele groei, op persoonlijk en professioneel vlak. Dit is mogelijk door op maat gemaakte trajecten en het verkrijgen van inzichten door middel van bijvoorbeeld opstellingen.

Bianca Kuipers

Mijn naam is Bianca Kuipers. Al meer dan 25 jaar professional en strateeg . Ik ondersteun je graag om weer in balans te komen.

Missie

Het gezond houden van een ieder in relatie tot jezelf en tot elkaar. Concreet betekent dit dat Alleen Samen mensen helpt met hun persoonlijke groei, in werk en privé, voor zowel particulier als zakelijk

Visie

Alleen Samen bevordert persoonlijke en zakelijke groei met op maat gemaakte trajecten: persoonlijk, relationeel en opstellingen. Vanuit Alleen Samen is er de visie dat een ieder dat kan doen dat wat bij hem of haar past en dat dat goed voelt. Sommige ontwikkelingen die men doormaakt in het leven lukken niet alleen, maar wel samen.

Mijn verhaal

Mijn naam is Bianca Kuipers. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de zorg en hulpverlening. In die tijd heb ik gewerkt in verschillende functies. In 2009 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in de jeugdzorg en WMO. Stap voor stap groeide dit uit tot een succesvol middelgroot bedrijf. In al die jaren heb ik veel geleerd en mezelf verder ontwikkeld als professional.

Na 15 jaar binnen de jeugdzorg en WMO mijn bedrijf te hebben gehad, heb ik deze vol vertrouwen overgedragen en was het tijd voor verandering.

Ik zie dat de wereld constant verandert, er lijkt veel van een ieder verwacht te worden, wat kan zorgen voor onrust. In alle voorgaande jaren heb ik veel mensen gecoacht, ondersteund en begeleid die vastliepen op verschillende gebieden. Daarom heb ik de keuze gemaakt om de volledige focus te leggen op het coachen van individuen, koppels, professionals en teams, zowel particulier als zakelijk.

Wil je werken aan je ontwikkeling (particulier of zakelijk)? Wil je je relatie(s) verbeteren? Wil je je lichaam en geest gezond houden? Wil je dat ik ondersteun bij projecten binnen je organisatie? Neem dan gerust contact op, op een voor jou prettige manier: vul het contactformulier in, WhatsApp, bellen of mailen

Ik ontmoet je graag,
Bianca.

de voordelen

Waarom wij?

Persoonlijk
maatwerk

Goede
balans

Jarenlange
ervaring

Gewaardeerd
bedrijf

kennismaken?

Contact

Omgeving Roden